Senaste nytt RSS för Senaste nytt

Klåda i hårbotten?

Vinter med torr luft och kyla ökar besvären av klåda i hårbotten. Undvik att få eksem av besvären genom att hjälpa hårbotten med rätt schampo.
2014-01-10

Självsprickor på händer och fingrar

Aloe Vera handkräm ger dig bra hjälp mot självsprickor på händer och fingrar. Här kan du läsa mer om hur du blir av med detta problem.
2013-12-28

Akne -Mer än ett problem för ungdomar

Akne förknippas oftast med ungdomar, men många vuxna får vad som kallas vuxenakne som är svårt att bli av med. Men det finns hjälp
2013-11-04

Bli av med celluliter

Celluliter kan bildas av flera anledningar. Vi har cellulitkräm som spjälkar bort de fett depåer som skapar celluliter.
2013-10-03

Produkter   » Intim & Lust » Intimvård » Produkt

Aloe Vera Intim Gel

Aloe Vera Intim Gel

Aloe Vera Intim Gel

Upprepad svampinfektion i underlivet kan medföra klåda, små sprickor och eksem i underlivet vilket ger påtagliga besvär. Andra starka och kemiskt producerade preparat kan å ena sidan ta ner en svampinfektion men å andra sidan påverkas ofta ph-balansen negativt vilket kan leda till torra och sköra slemhinnor. Det i sin tur kan medföra små, små sprickor som ger klåda. De torra och sköra slemhinnorna i kombination med sprickorna gör att en ny svampinfektion gärna tar fart. På grund av detta, men även helt isolerat, kan man även drabbas av eksem i underlivet. Det händer tyvärr att man rekommenderas ytterligare starkare preparat vilket i längden leder till ökade och återkommande besvär.

Mot sprickor, svampinfektion och eksem i underlivet

Denna Aloe Vera produkt är speciellt framtagen för att hjälpa dig mot sprickor, svampinfektion och eksem i underlivet genom att verka på flera plan. Aloe Vera är känd bland annat för att snabbt hjälpa huden att läka sår, vilket är en bra egenskap som här snabbt läker de kliande små sprickorna. Samtidigt får de torra och sköra slemhinnorna hjälp att återfå sin balans. Plötsligt har man tagit tillbaka kontrollen över de delar som annars gör det så lätt för en svampinfektion att blossa upp på nytt. Genom att ha en sund balans i underlivet behåller du också rätt ph-värde som gör det svårt för en svampinfektion att klara sig kvar och ännu svårare att komma tillbaka.

Undvik vissa produkter

Du bör undvika vissa produkter innan du är helt säker på att balansen är helt återställd. En vanlig orsak till att man får torra och sköra slemhinnor som i sin tur kan leda fram till återkommande svampinfektion är att man använder exempelvis glidmedel som innehåller silikon eller alkohol. Alkohol är direkt uttorkande och får absolut inte komma i kontakt med underlivet vid besvär med torra slemhinnor. Silikon kan lätt skapa irritation på huden som kan visa sig på ett allergi liknande sätt. Silikon är också vanlig förekommande i sexleksaker och vissa glidmedel. Använd därför endast vattenbaserat glidmedel eller denna produkt som även går bra att använda som rent glidmedel för att undvika andra främmande ämnen.

60ml


Vill du se fler produkter som liknar denna? Då klickar du dig vidare till avdelningen Intim


Artnr: Benämning: Lager: Pris: Antal:
505004 Aloe Vera Intim Gel I lager 299,00 :-/st

Tillbaka